6 weekse zangcursus

Start een 6 weekse zangcursus in de studio van Sing a Songbird of comfortabel online vanuit je eigen huis.

 

Verbeter en verdiep je talent of zet juist de eerste stap. Pieternel geeft je, met haar unieke methode, hier alle middelen en begeleiding voor. Dit is een mogelijkheid om vooruit te gaan in een periode waarin alles stil staat.

kies je level

Screenshot 2020-10-08 at 18.50.36.png

Beginner

Screenshot 2020-08-22 at 22.55.10.png

Experienced

wat leerlingen zeggen

“Pieternel, wat ben je toch een fijne zanglerares en mens! Je haalt met respect en humor het beste naar boven bij iedere leerling dankjewel voor je lessen” (Aniek Bax)

"Pieternel heeft me heel erg geholpen om te leren met welke oefeningen ik mijn stem op kan warmen. Hierdoor ontdekte ik ook dat ik eigenlijk toch meer kon met mijn stem dan ik dacht.”

(Diane van der Hoeven)

"Helemaal aan het begin zei je: “Over een paar weken kun je dit liedje zingen.” En dat was ook zo. Dit vertrouwen gaf me ook het gevoel dat ik fouten kon maken." (Vera Hanekamp)

Ik heb een drukke kantoorbaan van 9 tot 18. Ik maak niet veel tijd voor zingen vrij. Toen ik mijzelf wekelijks een les gunde, ben ik mijzelf en mijn stem weer gaan ontdekken. Ik wil niet meer zonder" (Francien Wigman)

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Over Pieternel 

WhatsApp Image 2020-08-14 at 15.48.39.jp

Naast zangeres, songwriter en actrice is Pieternel ook vocal coach! "Ik geloof dat iedereen kan en mag zingen, zingen maakt gelukkig" 

Pieternel studeerde pop/jazz zang aan het Utrechts Conservatorium en behaald daarna haar bachelor als actrice aan de Amsterdamse Toneelschool& Kleinkunst Academie. Pieternel leert je veel over je stem maar ook over podium presentatie en performing. Met meer dan 10 jaar leservaring ben je bij haar aan het goede adres voor pop tot licht klassiek. Je mag zelf je nummers uitkiezen en jouw doelen staan centraal. Mijn passie is om het beste uit jouw stem te halen.

"Be yourself everybody else is taken (Oscar Wilde)"

Pieternel begeleidde meerdere leerlingen naar audities voor o.a The Voice en het Conservatorium.