top of page
Screenshot 2020-10-08 at 18.50.36.png

Kickstart

the singer in you

6 weekse vocal retreat

start 6 januari

Heb je al jaren de wens om zangles te nemen maar heb je nooit de eerste stap genomen?

Zing jij alleen maar onder de douche?

Ben je bang om te zingen?

Hebben anderen je verteld dat je beter niet kan zingen?

Droom je ervan om dat ene gave nummer te masteren?

 

Ben jij dit? Ik ben er om je te helpen!

In deze 6 weekse cursus krijg je de structuur, begeleiding en support die je nodig hebt om de zanger in jou naar boven te halen.  Je leert jouw stem optimaal te laten klinken en hoe je vol vertrouwen kunt zingen.

Je krijgt

  • 1 online Kickstart masterclass op 6 jan 19.30-21.30. Ik leg je de vier stemkwaliteiten uit die we gaan gebruiken en die je meteen van amateur tot pro bevorderen!

  • 5 solo lessen van 45 minuten. Dit kan, corona-proof, in onze studio in Amsterdam of Den Dolder en/of online. Deze plannen we samen in. 

  • What's app feedback: tussen de lessen door heb je all time acces tot mij en mijn feedback via What’s app. 

  • Wekelijks Oefen/Instructie filmpjes

  • Aan het einde van deze cursus heb je de poort opengezet naar je zangstem, heb je die ene song gemastered en geloof me...je stopt niet meer met zingen. 

Investering = €299

wat leerlingen zeggen

“De cursus brengt veel blijdschap in een dag. Je voelt dat zingen ontspant, je je pieker gedachten aan de kant kunt zetten en je kunt storten op een liedje. Het liedje je “eigen” maken. Je krijgt de vrijheid om dit geheel op jouw manier te doen.” (Emma Go )

"Pieternel heeft me heel erg geholpen om te leren met welke oefeningen ik mijn stem op kan warmen. Hierdoor ontdekte ik ook dat ik eigenlijk toch meer kon met mijn stem dan ik dacht.”

(Diane van der Hoeven)

"Helemaal aan het begin zei je: “Over een paar weken kun je dit liedje zingen.” En dat was ook zo. Dit vertrouwen gaf me ook het gevoel dat ik fouten kon maken." (Vera Hanekamp)

"Ik heb een drukke kantoorbaan van 9 tot 18 maar wil al jaren zingen. Toen ik mijzelf wekelijks een les gunde, ben ik mijzelf en mijn stem weer gaan ontdekken. Bedankt voor deze waardevolle lessen. Je hebt mij veel bijgebracht. Ik ga blijven zingen (Francien Wigman)

We love to share

Maak iemand anders ook Songbird en ontvang

€30 korting*

*niet i.c.m. andere kortingen

bottom of page